Päť praktických darčekov na Vianoce

Obdobie Vianoc je obdobím, kedy viac ako inokedy, chceme potešiť svojich blízkych. V našom e-shope nájdete zaujímavé a praktické darčeky, ktoré nielen potešia, ale sú aj praktickými pomôckami, ktoré zlepšujú kvalitu života nielen seniorom. 

1. Mobilný telefón Aligator S5070 Duo. Nový elegantný smartfón s operačným systémom Android™ 7.0, 16GB pamäťou, vysokým výkonom a 5“ IPS displejom vo vysokom HD rozlíšení je vhodným darčekom pre aktívnych seniorov.

https://www.barlando.sk/mobily/aligator-s5070-duo-16gb-cierny/

 

2. Praktické rukavice na dotykový mobil. Nadčasové rukavice s elektricky vodivým materiálom na končekoch troch prstov, ktoré nielen zahrejú ale vám aj umožnia ovládať mobilný telefón alebo tablet pre tých, ktorým je stále zima na prsty.

https://www.barlando.sk/obliekanie_a_obuvanie/rukavice-na-dotykovy-display/

3. Posilňovač Air Walk. Posilňovací trenažér na zlepšenie pohybových schopností pre tých, ktorí sa potrebujú dostať čím skôr do formy po operácii alebo dlhšej chorobe. Výborná pomôcka na regeneráciu.

https://www.barlando.sk/cvicenie/posilnovac-air-walk/

 

 

4. Elegantná vychádzková palica pre dámy aj pánov. Kráčajte štýlovo a bezpečne s touto dizajnérskou skladacou vychádzkovou palicou za skvelú cenu od anglickej firmy Switch Sticks. 

https://www.barlando.sk/palice/skladacia-palica-kensington/

 

 

5. Nákupný vozík. Nakupujte štýlovo s praktickým vozíkom v modernom dizajne.

https://www.barlando.sk/nakupne-voziky/

 

Všetky tieto skvelé darčeky nájdete na stránke www.barlando.sk. Ak nám dáte vedieť, tak vieme balík doručiť aj s vianočným blahoželaním, na ktorom sa s vami dohodneme. Stačí ak nám napíšete. 

Šťastné a veselé

Vaše Barlando